Welkom bij Erbis Web Vision

Wat is Erbis?

Erbis is een energiemanagement informatiesysteem dat door uw organisatie wordt ingezet om energie (en eventuele andere) gegevens te registreren en te bewaken. Met Erbis Web Vision heeft u als eindgebruiker toegang tot bepaalde delen van Erbis gekregen.

Welke functionaliteit biedt deze website?

De applicatiebeheerder heeft aan u bepaalde rechten toegekend binnen de site. Afhankelijk van de rechten heeft u toegang de centrale documenten bibliotheek, journaals met energie gegevens en tot de gedefinieerde gebouwen (objecten) binnen het systeem. Van een geselecteerd gebouw kunt u:

  • Verbruiksgegevens inzien via dynamische grafieken en de bijbehorende waarden downloaden;
  • Nieuwe meterstanden invullen via de meterkaart;
  • Logboekgegevens inzien en aanvullen;
  • Gebouw gegevens zoals openingstijden inzien en wijzigen;

Waar begin ik?

Algemene gedeelde bestanden kunt u inzien via het menu “Algemeen” en submenu “Documenten”. Journaals kunt u laten genereren via het menu "Algemeen" en submenu "Journaals". Voor alle overige informatie start u bij de pagina “Objecten”. Hier selecteert u “grafiek”, “meterkaart” of “logboek” bij één van de beschikbare objecten. De beschikbare opties zijn afhankelijk van de aan u toegewezen rechten. Is de lijst met beschikbare gebouwen lang, dan kunt u hierin bladeren of gebruik maken van het zoekfilter.

Alle pagina’s zijn gebruiksvriendelijk opgezet en daarnaast voorzien van “Help” informatie. Deze context gevoelige “Help” informatie kunt u opvragen via het menu “Informatie”, submenu “Help”.

Heeft u aanvullende vragen of opmerkingen over de site of heeft u behoefte aan meer toegangsrechten, bezoek dan de “Contact” pagina onder menu “Informatie”.

Inloggen Web Vision
Wachtwoord
Inloggen